spot_img
7.4 C
București
joi, aprilie 18, 2024
Acasă#tragediebalsCristoiu: Tragedia de la Balș folosită pentru privatizarea Sănătății

Cristoiu: Tragedia de la Balș folosită pentru privatizarea Sănătății

-

După cîteva zile de bîlbîială, mașinăria de propagandă a regimului s-a pus în mișcare începînd cu duminică seara, politruci, postaci, influenceri au primit ordin să abată atenția de la cauzele tragediei declanșînd campania PSD e de vină. S-a ajuns pînă acolo cu această diversiune încît se apelează la TeFeLiști să meargă în Kisselef și să demonstreze împotriva PSD, scrie jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu în editorialul de la Cristoiu Blog.

CE SUSȚINE ION CRISTOIU:
Ștabii regimului Iohannis știu că Sloganul Dezastruoasa moștenire e de mult inutil pentru a evita responsabilitatea regimului Iohannis.
Coaliția de Centru Dreapta administrează Sănătatea din octombrie 2019, de mai mult de un an, așadar, și nu din 23 decembrie 2020, cum vrea să ne convingă presa de partid și de stat.

- Advertisement -

De ce s-a pus la cale Diversiunea PSD e de vină?
Pentru a abate atenția de la cauzele incendiului.

Mașinăria e simplă.
Atacat, PSD răspunde.
Dacă se pune la cale și de o demonstrație în fața sediului PSD (lucrătorii SRI nu se mai tem de Pandemie, ei s-au vaccinat deja, peste rînd), opinia publică nu se mai întreabă asupra cauzelor tehnice ale incendiului.

- Advertisement -

De ce e atît de mare interes de a abate atenția de la adevărul privind cauzele incendiului?
Pe internet circulă intens ipoteza unui incendiu provocat dinadins pentru a justifica privatizarea Sistemului de Sănătate, privatizare amînată din 2012 de teama reacției populare.

Privatizarea e visul de ani întregi al bandiților care pîndesc Sistemul public de Sănătate amețind la gîndul ce profituri uriașe ar putea obține.
Eu nu cred că s-a ajuns cu ticăloșia pînă acolo încît să moară oameni carbonizați de dragul unei privatizări.
Cred însă că adevărul e dinadins ascuns pentru a se putea pune pe seama sistemului public de Sănătate cauzele incendiului.

Există însă un mare pericol în această afacere.
Ca Diversiune de ascundere a adevărului privind cauzele Tragediei adîncește în opinia publică suspiciunea că la Matei Balș a fost mai mult decît un accident.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img