spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăAnalize69 de decese în Germania după vaccinare

69 de decese în Germania după vaccinare

-

În întreaga lume există rapoarte despre decese survenite imediat după vaccinarea pentru coronavirus. Rapoartele despre posibilele efecte secundare și chiar decesele după vaccinare îi fac pe mulți să refuze vaccinul. Efectele secundare sunt de obicei asociate cu faptul că organismul produce anticorpi împotriva Covid-19 după vaccinare. Acest lucru poate duce la reacții nedorite, cum ar fi cefalee și febră. Aceste simptome dispar de obicei într-un timp scurt.Până în 29 ianuarie 2021, conform RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND), 1,7 milioane de persoane din Germania fuseseră vaccinate împotriva Corona. 69 de decese au fost raportate în context, care au fost cercetate de Institutul Paul Ehrlich, scrie Merkur.de. Decedații aveau între 56 și 100 de ani, scrie Ziarul Românesc din Germania.

De exemplu, în districtul Diepholz din Saxonia Inferioară, o persoană în vârstă de 90 de ani, rezident al unui azil de bătrâni a murit pe 13 ianuarie, la aproximativ o oră după vaccinarea împotriva corona. Dar Institutul Paul Ehrlich (PEI), în calitate de Institut Federal Federal pentru Vaccinuri și Medicamente Biomedice, s-a ocupat de acest subiect și, după analize, a ajuns la concluzia: vaccinările Corona nu au fost cauza deceselor în Germania.

- Advertisement -

Potrivit președintelui PEI, Klaus Cichutek, cele 69 de decese care au fost raportate de la o oră la 18 zile după vaccinare cu preparatele corona de la Biontech / Pfizer sau Moderna nu au fost cauzate de vaccinare.

În interviul RND, el a spus: „Nu există niciun motiv să presupunem că au fost cauzate de vaccinare” și a adăugat: „Sunt adesea persoane cu boli subiacente. Este plauzibil ca aceste boli subiacente să ducă la moarte. ”

- Advertisement -

Cichutek avertizează cu privire la știrile false despre decesele cauzate de vaccinarea împotriva corona. “Avem de-a face cu vaccinuri care sunt tolerate foarte bine de milioane și care vor oferi protecția necesară pe care o așteptăm”, spune el pentru RND. Nu există indicații și nici o bază conform căreia vaccinurile ar modifica în mod genetic corpul uman în vreun fel, iar informațiile conform cărora vaccinarea ar duce la sterilitate sunt, în opinia sa, știri false: „Acest lucru este o prostie”, a spus el, citat de RND .

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img