spot_img
33.3 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăAnalizeCRISTOIU, dezvăluiri despre BĂTĂLIA din serviciile secrete

CRISTOIU, dezvăluiri despre BĂTĂLIA din serviciile secrete

-

În bătălia electorală, SRI s-a împărțit în două:Gruparea lui George Maior și Gruparea lui Florian Coldea. Gruparea lui George Maior a fost din tabăra lui Victor Ponta. Din această tabără au mai făcut parte: Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica, Horia Georgescu.Gruparea lui Florian Coldea a fost din tabăra lui Klaus Iohannis.Din această tabără au mai făcut parte: Codruța Kovesi, Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, afirmă jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său.

- Reclama -

Klaus Iohannis a devenit președinte.Rezultatul? Elena Udrea, Horia Georgescu, Alina Bica – la pușcărie! George Maior – constrîns să demisioneze!Gabriel Oprea – pe cale să fie arestat preventiv!Florian Coldea, Codruța Kovesi, Livia Stanciu – pe cai mari, arestează pe cine vor ovarele lor și ocolesc sfidător pe Vasile Blaga și pe liderii PDL care au fost de partea lor, mai spune Cristoiu.

Cristoiu afirmă că următorul pe listă este Gabriel Oprea.

Dacă Gabriel Oprea a fost în tabăra lui George Maior, de ce abia acum execuția? Răspunsul e simplu. Gabriel Oprea s-a pus la dispoziția Învingătorilor după pierderea partidei. În ultimul timp – vorba unui Tovarăș din Noua Securitate – își luase nasul la purtare. Ca de exemplu, mergerea în SUA, pentru un turneu de imagine, aranjat de George Maior. Asta nu înseamnă că Gruparea lui George Maior din SRI s-a resemnat. Ea continuă să se bată cu Gruparea Florian Coldea. De aici impresia de haos, de lovituri în toate părțile, de arestări și a celor care au fost moriști ale SRI sau slugi ale SRI, dar din Grupări diferite.Un cititor cinstit m-ar putea întreba: Bine, bine, dar Eduard Hellvig, cel pe care ni-l vîrai pe gît ca Omul în stare să scoată SRI din ipostaza de Miliție economică pentru a-l întoarce la misiunea sa constituțională, de Serviciu în slujba țării și nu al unor interese politico- mafiote, Eduard Hellvig, directorul SRI, ce face? Cum ce face? Ține discursuri despre cît de democratic ar putea fi SRI dacă ar fi altceva decît ceea ce e acum!, concluzionează Cristoiu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...