spot_img
15.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeCristoiu despre ce se află în spatele atacului lui Kovesi la SIE

Cristoiu despre ce se află în spatele atacului lui Kovesi la SIE

-

Se spune de la ureche la alta, cum e regula în statul polițienesc romând de azi, că investigația Black Cube a fost dacă nu comandată de SIE, atunci măcar aprobată de SIE.Oricum cel care a comandat-o și a plătit-o e un om al SIE, una dintre pușculițele Serviciului. Luat la întrebări, Mihai Răzvan Ungureanu ar fi declarat că n-a știut de investigarea de către angajații Black Cube a însăși Icoanei anti-corupție Codruța Kovesi.Cică nu l-a crezut nimeni.Nici măcar SRI, care a dejucat Operațiunea SIE prin arestarea celor doi angajați ai Black Cube, Serviciu cu care se află într-un Război pe viață și pe moarte, potrivit legilor nescrise după care funcționează Serviciile secrete peste tot în lume, a comentat jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său atacul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, la SIE.

CITIȚI ȘI:VIDEO/ Kovesi, atac la SIE

Atacul Codruței Kovesi e un semnal că șefa DNA știe și n-are de gînd să ierte.
Astfel că în perioada următoare ar trebui să ne așteptăm la un măcel pus la cale de DNA în rîndul oamenilor SIE din politică, din presă și din afaceri, este concluzia lui Cristoiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...