spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăPoliticaAmbasadorul american cere retragerea lui Dragnea

Ambasadorul american cere retragerea lui Dragnea

-

„Decizia aparține partidului. Știu că anul trecut și-au stabilit mai multe criterii de integritate. Cred că partidul ar trebui să fie sincer în ceea ce privește implementarea acestor criterii de integritate.”, a declarat la Europa FM ambasadorul american la București, Hans Klemm, despre cazul Liviu Dragnea.

- Reclama -

Amintim, anul trecut PSD a adoptat mai multe criterii de integritate și conduită care spun că unui membru de partid condamnat definitiv i se poate retrage sprijinul politic, poate fi suspendat din funcția politica sau poate fi chiar exclus din partid.

Vineri, 22 aprilie, președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul. Liderul social-democraților a fost găsit vinovat pentru fraudarea consultării populare privind demiterea lui Traian Băsescu, președintele României la acea vreme.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...