spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasămediuCristinel Bigiu s-a intors la sefia CJ Buzau dupa ce i-a turnat...

Cristinel Bigiu s-a intors la sefia CJ Buzau dupa ce i-a turnat la DNA pe George Scutaru si Dan Motreanu

-

Președintele Consiliului Județean, Cristinel Bîgiu, aflat sub control judiciar în dosarul în care este judecat de Tribunalul Călărași sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, în formă continuată (două acte materiale), conflict de interese în formă continuată (12 acte materiale) și tentativă de spălare a banilor, a revenit, marti dimineață, la serviciu. El a sosit la Consiliul Județean la ora 9,15 și a convocat o ședință la care participă toți directorii de servicii din instituție, scrie Opinia de Buzau.

Cristinel Bîgiu i-a turnat printre altii la DNA pe fostul consilier prezidential George Scutaru si pe deputatul PNL, Dan Motreanu.

Conform condițiilor impuse de instanță în vederea controlului judiciar – sub sancțiunea înlocuirii acestei măsuri cu cea a arestului preventiv sau a celui la domiciliu -, Bâgiu nu are voie să comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi sau martorii din dosar, unii dintre ultimii fiind angajați ai Consiliului Județean.

Reamintim că, săptămâna trecută, Cristinel Bîgiu a fost trimis în judecată într-un al doilea dosar, numit generic „Mită la ministrul de Interne”, pentru infracțiunea de spălarea banilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img