spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăPoliticaCristian Rizea susţinut de primarii din Ierusalim şi Betleem la Primăria sectorului...

Cristian Rizea susţinut de primarii din Ierusalim şi Betleem la Primăria sectorului 5

-

Primarul  oraşului Betleem,Vera Baboun, și-a anunţat susţinerea candidaturii deputatului PSD, Cristian Rizea, la Primăria sectorului 5. Rizea a fost într-o vizită în Israel, unde a primit şi susţinerea primarului din Ierusalim.

- Reclama -

Vera Baboun a salutat implicarea lui Rizea în proiecte importante ale Sectorului 5, începand de la proiectele sociale pe care le va implementa pânã la colaborãrile pe care le va dezvolta în domeniile economiei, educației si sãnãtãții.

“Cel mai important aspect este inițierea și menținerea unei strânse legãturi între autoritãțile locale și cetãteni spre a putea ințelege cu adevarat care sunt nevoile acestora și unde trebuie sã intervenim pentru a crea un mediu benefic tuturor cetãțenilor Sectorului 5. Contactul direct intre Primãrie și cetãțeni este imperativ pentru a facilita dezvoltarea societãții.”, a declarat Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...