spot_img
28.5 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeCristian Preda ajuns la USR-PLUS anunță că Iohannis va forța căderea guvernului...

Cristian Preda ajuns la USR-PLUS anunță că Iohannis va forța căderea guvernului după referendum

-

Președintele Klaus Iohannis are șansa să negocieze el însuși o majoritate parlamentară, după referendumul pe justiție din 26 mai. Iată ce declară la RFI europarlamentarul PPE Cristian Preda, membru PLUS.

- Reclama -

Cristian Preda crede că președintele Klaus Iohannis va căuta o nouă majoritate, după referendumul pe justiție: ”Impresia mea e că președintele vrea să forțeze căderea Guvernului, a spus-o foarte clar, folosind majoritatea consistentă pe care o va obține. Ar fi rațional să scăpăm de Guvernul Dăncilă, totuși, există niște limite, oamenilor le e rușine cu miniștrii pe care-i avem, oameni care nu sunt în stare să lege două vorbe, care nu par să facă politică”.

Eurodeputatul amintește că ”moțiunile de cenzură n-au mers. Șansa pe care o are e să negocieze el însuși o majoritate, asta mi s-a părut că vrea să facă și în perspectiva alegerilor prezidențiale pare să dorească să obțină această victorie. După ce doi ani de zile am văzut cât de proaste sunt guvernele PSD, Iohannis să vină după referendum și să spună OK, putem avea ceva mai bun. E în interesul general, dincolo de interesul lui electoral”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...