spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăALEGERI 2020Cristian Diaconescu îi amenință pe liderii PNL cu plângeri penale pentru șantaj

Cristian Diaconescu îi amenință pe liderii PNL cu plângeri penale pentru șantaj

-

Am primit semnale credibile de la organizațiile Partidului Mișcarea Populară din țară, conform cărora candidații PMP la alegerile parțiale, care vor avea loc în data de 27 iunie 2021, sunt supuși unor presiuni inadmisibile pentru a renunța la candidaturi, demersuri inițiate de reprezentanți ai administrației locale din PNL, spune liderul PMP Cristian Diaconescu intr-o scrisoare adresată liderilor PNL Florian Cîțu și Ludovic Orban.

- Reclama -

Textul scrisorii deschise:

Domnule Președinte Ludovic Orban

Domnule Prim-Ministru Florin-Vasile Cîțu

Am primit semnale credibile de la organizațiile Partidului Mișcarea Populară din țară, conform cărora candidații PMP la alegerile parțiale, care vor avea loc în data de 27 iunie 2021, sunt supuși unor presiuni inadmisibile pentru a renunța la candidaturi, demersuri inițiate de reprezentanți ai administrației locale din PNL.Puteți să vă informați, dacă nu ați făcut-o deja, în legătură cu “activitățile” unor primari, directori numiți în Instituțiile publice precum și ale unui parlamentar al cărui nume nici nu contează, din județul Hunedoara ( comunele Sarmizegetusa și Romos) vizând determinarea unor candidați ai Partidului Mișcarea Populară să nu participe la alegeri.

Exemplele sunt mai multe și situația este critică. În absența unor demersuri privind revenirea la decență, vă precizăm că urmatoarea noastră sesizare va fi facută către Instituțiile Judiciare ale Statului Român.

Primiți, vă rog, domnule Președinte și domnule Prim-Ministru asigurarea distinsei mele considerațiuni.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...