Crin Antonescu: NU mă întorc în PNL

0
504

Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, că nu intenționează să revină în PNL, menționând că „oricât ar fi de măgulitor” nu dorește să fie angajat în postura de „câine polițist sau câine de pază”.

„Nu, nu mă întorc (în PNL — n.r.), eu nu am făcut lucrurile în politică niciodată cu jumătate de măsură. 25 de ani am dat ce am avut mai bun în mine, cât m-a dus capul, cât m-a dus sufletul, energia, rezistența, când am terminat, am terminat. Nu mă întorc. Doi, cred, pentru toți cei care simt nevoia prezenței mele, că există lucruri pe care dacă le socotesc serioase, le-am lăsat: atitudini, reacții, comportamente, cuvinte”, a precizat Antonescu.

El a adăugat că în momentul în care a luat niște decizii le-a luat repede, dar asta nu înseamnă că a luat niște decizii „pripite”.

„Nu au fost luate la nervi, la dezamăgire, la oboseală. Pur și simplu, în momentul campaniei pentru europarlamentare din 2014, de aceea am și făcut acel anunț, am subliniat miza care era acolo, asta s-a întâmplat, nu am reușit, am tras concluziile așa cum se trag în politică — că politica dacă ar fi să o comparăm cu un sport, e un sport foarte dur, cu reguli foarte dure, neiertătoare”, a spus Antonescu.