spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăMehedințiCriminalul în serie Tâbric, autorul crimei din Burila Mare

Criminalul în serie Tâbric, autorul crimei din Burila Mare

-

Principalul suspect în cazul bătrânei omorâte prin ștrangulare în comuna Burila Mare, județul Mehedinți, a fost reținut ieri de către procurorii criminaliști de la Parchetul Județean Mehedinți și urma să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru crimă. Acesta este un vecin de-ai femeii ucise, un bătrân pe nume Constantin Moraru, fost criminal în serie, condamnat la moarte pentru 4 crime săvârșite toate prin ștrangularea victimelor, scăpat printr-un noroc chior de la plutonul de execuție printr-un decret al lui Nicolae Ceaușescu ce i-a adus o pedeapsă mai blândă de 25 de ani de închisoare, scrie Jurnalul Olteniei.
Acum „Țâbric”, așa cum i se spune fostului pârnăiaș, riscă ani grei de închisoare dacă în finalul procesului va fi găsit vinovat. Un aport deosebit de important în rezolvarea cazului acesta de omor, pe lângă doamna procuror Georgescu de la Parchetul Județean Mehedinți și alți specialiști de aici, l-a avut și echipa de criminaliști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți condusă de comisarul șef Liviu Negrea, un polițist extrem de devotat muncii sale, un fel de comisar Antonescu de Mehedinți. Echipa aceasta complexă de oameni ai legii au pus cap la cap o serie de probe și le-au coroborat cu rezultatul probelor ADN venit de la Institutul de Medicină Legală din București care arată fără putință de tăgadă că Moraru Constantin a ștrangulat-o pe vecina sa.
Reamintim că vineri în data de 19 martie 2021 o bătrână în vârstă de 76 de ani din comuna Burila Mare a fost găsită omorâtă prin ștrangulare în propria locuință, lucru care i-a îngrozit pe localnici și i-a pus pe jar pe polițiști și procurori.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...