spot_img
9.5 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăExterneCriminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane:...

Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas

-

Mai multe persoane și-au pierdut viața duminică într-o biserică baptistă din Texas în urma unor focuri de armă trase de o persoană neidentificată, au informat autoritățile locale, preluate de agenția EFE.

- Reclama -

OFICIALII FORŢELOR AERIENE AMERICANE AU CONFIRMAT ŞTIRILE ABC NEWS: presupusul atacator a servit în forţele aeriene ale SUA. 

Acesta s-ar numi Devin Patrick Kelley, conform Fox News.

Autoritățile nu au comunicat identitatea trăgătorului, iar motivația pentru acțiune rămâne încă necunoscută. Conform presei americane, ar fi vorba de un fost militar de 26 de ani care a fost concediat din Forțele Aeriene după ce a compărut în fața curții marțiale în 2014, care trăia la periferia orașului San Antonio, situat la circa 50 de km de locul atacului.

Cel puţin 27 de morţi, relatează presa locală.

Aproximativ 20 de oameni au fost răniți. Victimele au vârste între 5 și 72 de ani.

Incidentul a avut loc într-o biserică situată în Sutherland Springs, la 45 km sud-est de San Antonio (Texas), iar, după eveniment, la fața locul se înregistrează o puternică prezență a poliției, după cum informează Fox News.

Încă nu se cunoaște cu certitudine numărul victimelor, însă martorii afirmă că există „mai mulți” morți în biserică, acolo unde, la ora incidentului, era oficiată o slujbă religioasă.

Autorul împușcăturilor este mort, a semnalat duminică poliția din localitate, citată de canalul KSAT12, preluat de EFE.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...