spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăDezvaluiriCine a fost responsabil cu împărţirea steagurilor la mitingul de duminică

Cine a fost responsabil cu împărţirea steagurilor la mitingul de duminică

-

Fostul jurnalist Mălin Bot a fost responsabil cu împărţirea steagurilor la mitingul de duminică conform imaginilor realizate de FLUX 24 la demonstraţia organizată de grupuri de pe facebook şi susţinută oficial de PNL, USR şi grupul lui Dacian Cioloş.

- Reclama -

Mălin Bot s-a prezentat drept jurnalist care ar fi relatat de la demonstraţii.

Acum se dovedeşte că face parte din organizatori.

După ce a împărţit steaguri, Mălin Bot s-a pus în fruntea manifestaţiei şi a relatat pe youtube prezentându-se drept jurnalist.

Aproximativ 13.000 de persoane au protestat în Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu, Iași și Brașov față de proiectul de modificare a Legilor Justiției și a altor proiecte legislative, dar și față de politicienii din coaliția de guvernare.

Mălin Bot a fost protagonistul mai multor scandaluri după ce a plecat de la Evenimentul Zilei şi apoi de la România Liberă. Anterior a plecat şi de la Adevărul.

După ce a plecat de la amintitele publicaţii,  el i-a calificat drept infractori pe unii din foştii lui colegi care l-au promovat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...