spot_img
-0.6 C
București
joi, ianuarie 27, 2022
AcasăhighlightCreşte numărul imigranţilor care sosesc la graniţa Serbiei cu Ungaria

Creşte numărul imigranţilor care sosesc la graniţa Serbiei cu Ungaria

-

Numărul imigranţilor care sosesc la graniţa Serbiei cu Ungaria creşte în mod vizibil. Refugiaţii, proveniţi în principal din Orientul Mijlociu, se străduiesc să traverseze frontiera spaţiului Schengen cât mai repede, chiar înainte de 15 septembrie, a declarat sâmbătă Agenţiei de presă MTI primarul din Horgos, localitate din Serbia situată lângă frontiera cu Ungaria.

Primarul István Bacskulin a afirmat că nici nu vrea să se gândească la ce se va întâmpla după ce Ungaria va înăspri contolul la frontiere, deoarece în două-trei zile, numărul refugiaţilor ar putea să ajungă de două ori mai mare decât populaţia localităţii, care are 5.700 de locuitori. Primarul a precizat că în cursul zilei de vineri, la Horgos au sosit peste 70 de autobuze pline cu imigranţi, iar sâmbătă sunt aşteptate cel puţin tot atâtea. Aceste autobuze sosesc de la Belgrad, Subotica şi din Presevo, oraş aflat la graniţa cu Macedonia.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială