spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriCozmin Gușă, supărat pe Iohannis: Nu dă prea mulţi bani pe Realitatea...

Cozmin Gușă, supărat pe Iohannis: Nu dă prea mulţi bani pe Realitatea TV. Nu ne-a invitat la Cotroceni

-

„Klaus Iohannis nu dă prea mulţi bani pe Realitatea TV, probabil nici pe restul presei. Nu a existat, în tot mandatul său, la aceste ceremonii sau zile oficiale, nicio invitaţie către directorii Realitatea sau către moderatorii de la Realitatea, pentru ca să fie prezenţi în asemenea momente. Realitatea TV este o televiziune a cetăţenilor corecţi, normali, din această ţară şi merita, doar pentru asta, să fie prezentă în aceste momente aniversare, tot aşa într-un fel simbolic, prin care preşedintele României, cu ocazia acestui gen de evenimente, ar trebui să mulţumească simbolic celor care militează pentru normalitate, pentru justiţie corectă şi pentru a da atenţie cetăţenilor care plătesc taxe şi sunt cetăţeni responsabili. Noi nu facem manipulări”, a declarat Cozmin Gușă, unul din acționarii Realitatea TV.

- Reclama -

„Sigur, dacă este să luăm partea subiectivă, aici avem două direcţii. Din punct de vedere subiectiv, Iohannis ar fi avut datoria să invite la aceste manifestări, subiectiv vorbind, cel puţin pe cei care i-au fost alături în 2014. Iar aici moderatorii de la Realitatea au fost de partea dânsului, într-un fel afişat, de la Rareş Bogdan, Denise Rifai, Octavian Hoandră, Andra Miron şi aşa mai departe. Sigur, dânsul spune că a invitat reporterul acreditat la Cotroceni, care este un reporter profesionist, dar ştim că reporterul acreditat este invitat la Cotroceni tocmai pentru ca să dea o ştire despre aceste manifestări. Nu-i problemă, ştiri vom da. Însă noi considerăm lipsa de respect faţă de noi în toţi aceşti ani. Tot subiectiv, a doua conotaţie. Eu sunt de acord că nu trebuia să mă invite pe mine, nici nu aş fi avut această pretenţie, tocmai pentru că în 2014 eu nu am fost de partea dânsului. Am considerat atunci că Iohannis nu va fi un preşedinte bun pentru România şi, din punct de vedere personal, lăsând totală libertate editorială la Realitatea TV pentru susţinerea sa, eu nu l-am susţinut pe Klaus Iohannis şi cred că nu am greşit. Dacă stăm să adunăm ce a făcut în această perioadă pentru România, s-ar putea ca la final de drum lumea să îmi dea dreptate mie. Asta nu înseamnă că Realitatea a acţionat incorect în 2014. Realitatea TV a avut o atitudine anti-baroni constantă, şi atunci şi acum. Eu, din punct de vedere personal, ca şi entitate separată de Realitatea TV, nu am crezut în Iohannis atunci şi cred că timpul mi-a dat dreptate”, a mai spus Guşă.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...