spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeCotele de încredere înainte de Congresul PNL: Orban-54%, Cîțu-19%

Cotele de încredere înainte de Congresul PNL: Orban-54%, Cîțu-19%

-

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că o comparaţie a cotelor de încredere pentru cei doi candidaţi la şefia PNL reprezintă un bun indicator înainte de Congres şi susţine că, într-un sondaj recent de opinie, el este preferat de 54 la sută dintre respondenţi, iar Florin Cîţu doar de 19 la sută.

- Reclama -

”Simpla comparaţie a cotelor de încredere reprezintă un indicator. Eu le-am spus colegilor când am prezentat moţiunea că, dacă mai au dubii cu privire la persoana pe care o vor alege, să meargă şi să vorbească cu oamenii. Şi cu membri simpli şi din afara partidului şi să-i întrebe pe cine să aleagă preşedinte PNL între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. E clar că răspunsul zdrobitor va fi în favoarea mea. De altfel, am şi studiat sondajele de opinie. 54 la sută din tot publicul spune Ludovic Orban, doar 19 la sută spune Florin Cîţu, ăsta era sondajul de acum o săptămână”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...