spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeCostel de la Mediu prins încălcând starea de alertă

Costel de la Mediu prins încălcând starea de alertă

-

Au inceput sa circule online pozele acestea. Sunt facute astazi la pranz. Biroul municipal al PNL s-a adunat in Podu Ros, contrar legii care interzice adunarile cu mai mult de 8 persoane in spatiile inchise., cu distanta de minim 1,5 m intre scaune. In poza pot fi numarate 26 de persoane, alti cativa se mai plimbau pe hol.La prezidiu sunt ministrul Costel Alexe, primarul Mihai Chirica si consilierul local Eduard Boz, ales sef interimar la Municipiu.Imaginea vine la o zi dupa cea cu sindrofia de la Guvern, de ziua lui Orban, a scris pe facebook jurnalistul ieșean Gabriel Gachi.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE GACHI:

La Iasi, intalnirea putea avea loc linistit pe Zoom. Sedinta e ilegala, conform Ordonantei privind Starea de alerta. E stilul obsesiv al lui Chirica de a-si urmari agenda politica, totul se subscrie masinariei de propaganda neobosite. Putea lua painea si cutitul la PNL si saptamana viitoare.

Gestul simbolic este de nesocotire a legilor pe care pretind celorlalti sa le respecte. Un ministru si un primar au comis o ilegalitate dintr-un soi de mentalitate care ii face sa se creada deasupra celorlalti. Romanilor li s-au inchis cimitirele, au fost intorsi de la poarta de gardieni neinduratori.

Orban si-a aplicat rapid doua amenzi, transmitand ca vrea sa incheie subiectul si ca regreta. Nesimtirea lui Chirica a fost ca si-a pus Politia Locala la usa ca sa-l pazeasca. Masina aia a stat in fata sediului PNL pe toata durata sedintei. Nu stiu care era sensul. Sa tina de „sase”, sa dirijeze circulatia pentru a nu-l aglomera pe primar iesind in orice clipa, intr-o banala duminica ploioasa, sa mentina ordinea in parcarea din spate sau sa-i apere cumva de teroristii care s-ar fi putut detona in sediu?

Politia Locala trebuia sa intre in sala si sa-i ia la amendat pe toti la rand. Iesenii invata ca pe ei Politia Locala ii urmareste oriunde ar fi, dar ca pe primar Politia Locala il pazeste tocmai pentru a nu fi urmarit. Mihai Chirica incepe sa nu se mai deplaseze nicaieri fara sa aiba un echipaj langa dansul. Apucaturi de sef de clan interlop.

Maine, daca ploua, si ati fi vrut sa beti o bere undeva inauntru sa va amintiti ca nu aveti voie. Veti fi dati afara. In sediul PNL, daca ati fi primar sau ministru, ati putea bea o bere, cu 26 de sustinatori alaturi, in timp ce Politia Locala v-ar pazi usa, sa nu va prinda nimeni.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...