spot_img
20 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeCorneliu Ștefan vrea un nou mandat la șefia CJ Dâmbovița: Avem proiecte...

Corneliu Ștefan vrea un nou mandat la șefia CJ Dâmbovița: Avem proiecte în derulare şi în pregătire de peste 1,8 miliarde de euro

-

Social-democratul Corneliu Ştefan şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. „Astăzi, după patru ani de muncă susţinută alături de colegii din conducere şi de consilierii judeţeni, avem proiecte în derulare şi în pregătire de peste 1,8 miliarde de euro”, le-a transmis el dâmboviţenilor.

„Astăzi, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, însoţită de lista cu propunerile PSD Dâmboviţa pentru componenţa consiliului. Mai înainte de toate este o continuare a angajamentului nostru faţă de dâmboviţeni şi faţă de viitorul judeţului nostru! Vom continua la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru că, alături de dâmboviţeni, avem de finalizat obiective importante pentru judeţ. Astăzi, după patru ani de muncă susţinută alături de colegii din conducere şi de consilierii judeţeni, avem proiecte în derulare şi în pregătire de peste 1,8 miliarde de euro”, a scris Corneliu Ştefan, sâmbătă pe Facebook.

- Advertisement -

El le-a mulţumit celor 125.000 de dâmboviţeni, care prin semnăturile lor, i-au arătat că apreciază tot ceea ce au realizat împreună.

„Acestea însă nu ar fi fost posibile fără sprijinul constant al dâmboviţenilor care ne-au susţinut şi au arătat că au încredere în noi.  Am construit împreună, iar astăzi, la depunerea dosarului de candidatură, vreau să le mulţumesc celor 125.000 de dâmboviţeni care, prin semnăturile lor, ne-au arătat că apreciază tot ceea ce am realizat împreună. Suntem o echipă puternică, iar mesajul dat de Dâmboviţa pentru data de 9 iunie este clar: vom merge mai departe împreună”, a conchis Corneliu Ştefan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img