spot_img
25.2 C
București
joi, septembrie 21, 2023
AcasăArmataCoreea de Nord: Îl avertizăm încă o dată pe bătrânul psihopat al...

Coreea de Nord: Îl avertizăm încă o dată pe bătrânul psihopat al Americii

-

Coreea de Nord a făcut apel sâmbătă la Statele Unite să stopeze ceea ce a numit politică ostilă faţă de Phenian, ameninţând să transforme America într-o „mare de flăcări”, relatează agenţia sud-coreeană de ştiri Yonhap.

- Reclama -

Într-un comunicat de presă, un oficial neidentificat al Comisiei Nord-Coreene de Pace pentru Asia-Pacific a condamnat în termeni duri pe preşedintele SUA, Donald Trump, care a semnat „un ordin executiv privind sancţiuni împotriva Coreii de Nord”, după al şaselea şi ultimul test nuclear derulat de Phenian, pe 3 septembrie.

„Cu cât va fi mai nesăbuit comportamentul lui Trump, mai ignorant faţă de el şi faţă de rivalul său, cu atât va fi mai întărită voinţa de răzbunare a armatei şi poporului DPRK (Republica Populară Democrată Coreeană) împotriva SUA. Va grăbi ziua de judecată a SUA – şi Trump ar trebui să ţină cont de acest lucru. Îl avertizăm încă o dată pe bătrânul psihopat al Americii împotriva propriei sale isterii. Ciomagul ‘sancţiunilor’ marca Trump, încordarea muşchilor şi afişarea bombardierelor ca nişte molii-tigru în faţa forţelor revoluţionare gata de atac ale DPRK reprezintă un act suicidal de declanşare a unui dezastru nuclear, care va transforma America într-o mare de flăcări”, se arată în comunicatul publicat de agenţia centrală de ştiri din Coreea de Nord.

Liderul SUA a avertizat, în repetate rânduri, Phenianul să pună capăt ameninţărilor, afirmând că ţara sa nu va avea de ales decât să distrugă complet statul comunist dacă va fi nevoit să se apere pe sine sau pe aliaţii săi, relevă Yonhap

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img