spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeCopreședintele Comisiei parlamentare ruse pentru cercetarea activității laboratoarelor americane din Ucraina: „Sub ștampila...

Copreședintele Comisiei parlamentare ruse pentru cercetarea activității laboratoarelor americane din Ucraina: „Sub ștampila „secret”, Pentagonul a creat o rețea de informații biologice militare și de poligoane biologice militare”

-

Declarația Pentagonului referitoare la caracterul pașnic al colaboării cu laboratoarele din Ucraina nu face decât să confirme că SUA realizează în această țară un periculos proiect biologic militar global, a declarat astăzi, pentru Tass, copreședintele Comisiei parlamentare pentru cercetarea activității laboratoarelor americane din Ucraina, vicepreședintele Dumei de Stat a Rusie, Irina Iarovaia.

Ea este convinsă că, „sub ștampila ‘secret’, Pentagonul a creat o rețea de informații biologice militare și de poligoane biologice militare”. Cu ajutorul virusurilor și a agenților patogeni, SUA „nu numai că Pentagonul pur și simplu intenționează să intensifice de mai multe ori supremația dolarului și dependența economică a altor țări, el vrea să dirijeze în mod direct viața a milioane de oameni, distrugând, după cum vrea, popoare și țări întregi”. „Principala sarcină este să nu se permită realizarea acestui plan de un pericol mortal pentru întreaga lume”, a declarat Iarovaia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img