spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriControversatul primar al Iașiului a ajuns liberal. REVOLTA ȘEFULUI PNL IAȘI

Controversatul primar al Iașiului a ajuns liberal. REVOLTA ȘEFULUI PNL IAȘI

-

Liderul filialei municipale a PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, a declarat că hotărârea aducerii primarului Mihai Chirica în PNL îl mâhneşte profund, precizând că înţelege realitatea unor calcule pragmatice pe termen scurt, dar că pe termen lung, este o decizie greşită, transmite News.ro.

- Reclama -

„Ieri (marţi – n.r.), conducerea centrală a PNL, în prezenţa domnului Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi, mi-a prezentat decizia de a-l aduce în PNL Iaşi pe domnul Mihai Chirica şi de a-l desemna candidat pentru un nou mandat de primar. Este o decizie care mă mâhneşte profund. Mi-aş fi dorit ca decizia să fie explicată asumat de către colegii mei încă din momentul în care a încolţit această idee. Împreună cu colegii mei, cei care cred în continuare că Iaşiul merită mai mult, vom stabili ce trebuie făcut mai departe, dar vă asigur că nu voi fi adeptul unor răfuieli publice care să genereze un prejudiciu partidului de care aparţin de 22 de ani”, susţine liderul filialei municipale a PNL Iaşi, Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...