spot_img
26.9 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăAnalizeContinuă circul în PNL Timiș: A reapărut Popoviciu Gogoașă

Continuă circul în PNL Timiș: A reapărut Popoviciu Gogoașă

-

Fostul lider PDL Alin Popoviciu și-a anunțat ”interesul de a candida” pentru funcția de președinte al filialei Timiș al PNL în plin scandal după alegerile din filiala Timișoara, transmite DeBanat.

- Reclama -

Deși a fost exclus din partid după ce Alin Nica a ajuns președintele filialei, Alin Popoviciu susține că ”statutul partidului îmi dă dreptul în calitate de consilier județean al Partidului Național Liberal în funcție să candidez la orice funcție în cadrul partidului”. Popoviciu se așteaptă ca să-i fie respinsă candidatura și avertizează că imediat va urma ”o acțiune imediată în instanță, în urma căreia cei vinovați vor fi trași la răspundere pentru obstrucționarea dreptului meu de a candida, inclusiv anularea alegerilor interne pentru președinția organizației județene PNL Timiș”. Până acum, pentru șefia PNL Timiș și-au anunțat candidaturile Alin Nica, președinte interimar al filialei județene și președinte al CJ Timiș, și Sorin Munteanu, primarul orașului Buziaș.

Prin documentul trimis conducerii filialei, acesta și-a motivat gestul prin ce se întâmplă la nivelul filialei ”a cărei conduceri vizează în exclusivitate interesele a trei oameni și anume președintele interimar Alin Nica, secretarul general, Dănuț Groza și secretarul general adjunct, Bogdan Ghelbere” și pentru că ”în șase luni de zile de când aceștia au preluat conducerea, singurele realizări sunt nemulțumirile primarilor din județ, decepționați de promisiunile și minciunile care nu s-au materializat în ceva concret și proastele negocieri, care au condus la pierderea unor funcții publice strategice în teritoriu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...