spot_img
4.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022
AcasăMehedințiCONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI ARE VICEPREȘEDINȚI DE LA PSD ȘI PMP

CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI ARE VICEPREȘEDINȚI DE LA PSD ȘI PMP

-

RAMONA CUPĂ ȘI IONICĂ NEGRU SUNT VICEPREȘEDINȚI ALEȘI AI CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

În cadrul ședinței Consiliului Județean care a avut loc astăzi, au fost votați vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți.

“În urma votului exercitat de consilierii județeni, colegul meu, Ionică Negru, din partea PSD, a obținut 20 voturi și va ocupa funcția de vicepreședinte pentru al doilea mandat. Am avut o foarte bună colaborare în primul mandat, cunoaște foarte bine proiectele pe care le avem în implementare și am convingerea că va contribui semnificativ la bunul mers al lucrurilor în dezvoltarea județului! Îi doresc mult succes și îl felicit pentru funcția în care a fost ales!

Mă bucur că Ionică Negru a obținut cel mai mare număr de voturi pentru funcția de vicepreședinte, ceea ce arată că PSD, în Consiliul Județean, are o majoritate consolidată!

Cel de-al doilea post de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți a fost ocupat de Ramona Cupă, din partea PMP, care a obținut un număr de 18 voturi. Este consilier aflat la primul mandat și am speranța că va da un suflu constructiv obiectivelor pe care le avem! 

Îi doresc mult succes și o felicit pentru noua calitate!”, a postat pe pagina sa dr socializare, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...