CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI A PREDAT AMPLASAMENTUL PENTRU REABILITAREA BAZINULUI DE ÎNOT DIN DROBETA TURNU SEVERIN

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi protocolul pentru predarea către Compania Națională de Investiții a amplasamentului în vederea demarării investiției care vizează reabilitarea/modernizarea/extinderea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin.

“Încă o investiție demarată cu sprijinul Guvernului PSD se concretizează. Vorbim despre Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin, obiectiv aprobat pentru finanțare de către Compania Națională de Investiții, prin Hotararea de Guvern nr. 663/12.09.2019. Așa cum am spus încă de la demararea discuțiilor și procedurilor pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea acestui obiectiv, Bazinul de înot este deosebit de important pentru întreg județul, nu doar pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, unde am convingerea că se va face performanță!

În acest moment sunt în măsură să vă informez că s-a încheiat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor, așa cum am fost informați de către Compania Națională de Investiții, iar astăzi am semnat protocolul pentru predarea amplasamentului în vederea implementării investiției.

Valoarea totală a investiţiei este de 58.165.534,29 lei, iar conceptul pe care l-am gândit este unul modern. Am speranța că lucrurile vor evolua conform graficului de finanțare a obiectivului!

Este încă o dovadă că ne-am ținut promisiunea și am făcut tot ce a ținut de noi pentru a reda mehedințenilor acest bazin!

Realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor ar urma să se finalizeze în 23 de luni.