spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăEconomieConsiliul Investitorilor Străini: Investitorii se duc în ţările unde se fac autostrăzi,...

Consiliul Investitorilor Străini: Investitorii se duc în ţările unde se fac autostrăzi, nu unde sunt schimbate bordurile

-

Prioritizarea investiţiilor publice este foarte importantă pentru România în vederea atragerii de investitori deoarece aceştia se vor duce în ţările unde se fac autostrăzi, nu acolo unde se schimbă borduri, a declarat Bogdan Bogza, preşedintele Consiliului Investitorilor Străini (CIS), transmite Mediafax.
„Avem o lege care asigură prioritizarea investiţiilor publice. În 2014, sumele pentru investiţii publice au fost alocate de anumite criterii, dar 2014 nu este foarte bun din acest punct de vedere. Volumul cheltuielilor publice pentru investiţii a scăzut foarte mult, dar nu credem că este din cauza prioritizării. E din alte motive. pe care nu le cunoaştem în momentul de faţă. Acest efort de prioritizare ar trebui să continue, pentru că este singura cale prin care se asigură eficientizarea cheltuielor publice. Ca să fac o glumă amară: investitorii preferă să se ducă în ţările unde se fac autostrăzi, nu unde se schimbă borduri”, a spus Bogza.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img