spot_img
2.4 C
București
joi, ianuarie 26, 2023
AcasăAnalizeConsilier al unui fost președinte ucrainean anunță că Zelenski a intrat intr-o...

Consilier al unui fost președinte ucrainean anunță că Zelenski a intrat intr-o fundătură după căderea Soledar: Trebuie să vă spunem adevărul: nu vor exista arme pentru Ucraina în următoarele luni, iar presiunea din Rusia se intensifică. Ucraina nu mai are puterea să reziste

-

Kievul nu mai are puterea și armele pentru a-și menține pozițiile după capitularea de la Soledar, a declarat pe canalul său de YouTube Oleg Soskin, un consilier al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima.

- Reclama -

„Nu este nimic bun în față. Bakhmut va trebui lăsat dacă Soledar este pierdut. Tancuri, arme, toate acestea sunt promisiuni. Trebuie să vă spunem adevărul: nu vor exista arme pentru Ucraina în următoarele luni, iar presiunea din Rusia se intensifică. Ucraina nu mai are puterea să reziste acestei presiuni”, a spus el.

Potrivit acestuia, președintele ucrainean Volodimir Zelenski și guvernul său au dus țara într-o fundătură cu deciziile lor și continuă să distrugă tinerii, trimițându-i în prima linie.

„Și cine va fi responsabil pentru asta, Zelensky? El își va aduna lucrurile și se va spăla pe mâini cu (Andrey) Yermak și soția sa. Cine va fi responsabil (Mikhail) Podolyak, (Alexey) Danilov, ( Alexey) Arestovich sau (Alexei) Reznikov? Toți se spală pe mâini și gata”, a spus Soskin.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img