spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăPoliticaCongressmen american, mesaj pentru România

Congressmen american, mesaj pentru România

-

Congresmenul american Loretta Sanchez, care face parte din Delegatia din Congresul SUA care va vizita Romania pe data de 30 martie 2015 a postat pe Facebook urmatorul mesaj înainte de plecarea în România:

- Reclama -

53

„Sunt incantata sa calatoresc in Romania, cel mai puternic partener si aliat NATO in regiune, unde ma voi intalni cu oficiali romani si voi vizita Scutul Antiracheta [de la Deveselu], construit pentru a mentine in siguranta Romania si partenerii nostri regionali.

In calitate de co-presedinte al Grupului de Prietenie cu Romania din Congres [Congressional Romanian Caucus], consider ca securitatea Romaniei trebuie sa fie protejata in asa fel incat rudele celor din Statele Unite sa traiasca in pace. Romanii sunt o parte importanta in comunitatea noastra din California si doresc sa-i asigur si pe romanii care traiesc in Statele Unite ale Americii ca familiile lor din Romania sunt in siguranta.

Ca membru lider al Subcomisei de Forte Tactice Aeriene si Tereste si membru al Subcomisiei Fortelor Strategice cred ca parteneriatul nostru cu Romania este mai crucial acum decat oricand.

As dori sa multumesc conducerii Romaniei pentru ca este un partener loial al Statelor Unite. Mai mult, as dori sa le multumesc tuturor militarilor americani aflati in Romania care, prin ceea ce fac, mentin Statele Unite si partenerul nostru in siguranta.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...