spot_img
23.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăALEGERI 2020Concursurile aranjate de Fritz

Concursurile aranjate de Fritz

-

Așadar, după volumele ”Primăria de sticlă” și ”Concursuri pe bune”, azi, Dominic Fritz a anunțat, pe site-ul municipalității, cea de-a 3-a carte a trilogiei useriste: ”Schimbarea la față”. Și asta doar pentru a-l onora pe șeful său pe linie de partid, președintele USR Timișoara, Dan Reșitnec care, în urma unui concurs public, cum altfel decât ”pe bune”, a dat lovitura vieții, intrând pe ușa din față a sectorului public ca… șef de cabinet al primarului său, scrie Vocea Timișului.

- Reclama -

Ce susține Vocea Timișului:

Concursul pentru ocuparea funcției de ”șef birou asistare primar”, așa cum rezultă din date publice, a fost inițiat în urmă cu o lună de zile. Încă de pe atunci, în rândul ”oamenilor noi” numele lui Dan Reșitnec a fost vehiculat ca și câștigător al viitorului concurs public. Exact în aceeași manieră în care au fost vehiculate, iar ulterior confirmate, și numele viitorului city-manager, Matei Creiveanu și cel al arhitectului-șef, Gabriel Almăjan.

Cu mențiunea că, de fiecare dată, în pur stil userist, Primăria Timișoara a făcut din fiecare concurs un show mediatic, doar de PR, dând impresia că examenele pe post sunt ”pe bune”, că lumea se înghesuie să lucreze cu Dominic Fritz, că se trimit CV-uri din toate colțurile planetei și că lupta e strânsă. De fapt, cel puțin până acum, la fiecare concurs din administrația timișoreană, norocul a fost doar de partea ”oamenilor noi”. Atât!

La fel ca și în cazul city-managerului Creiveanu și a arhitectului-șef Almăjan și de această data, numele candidaților, care s-au înscris în cursa pentru funcția de șef de cabinet al useristului Dominic Fritz, a fost ținut la secret. Practic, anonimizat, în baza legii GDPR privind datele cu caracter privat, astfel încât cei intrați în cursa ”pe bune” nu au fost decât… niște cifre.

Una peste alta, condițiile pentru ocuparea postului au fost, oarecum, restrictive. Dar, ”tailor-made” pentru CV-ul lui Dan Reșitnec, așa cum este el publicat pe site-ul USR Timiș. Mănușă! Chiar și componența comisiei de examinare – Dominic Fritz și Matei Creiveanu – și, în caz de necesitate, chiar și cea a comisiei de soluționare a contestațiilor – viceprimar Ruben Lațcău – au fost mană cerească pentru mult-încercatul președinte al USR Timișoara, Dan Reșitnec.

Rând pe rând, contracandidații lui Reșitnec, au părăsit competiția. De fapt, nici măcar nu au apucat să-l vadă la față pe Dominic Fritz, în calitate de președinte de comisiei, căci oamenii, doi la număr, nu au trecut de ”faza pe dosar”, fiind respinși pe motiv că nu întrunesc condițiile de participare la concurs.

Așa că Dan Reșitnec a alergat de unul singur și, evident, fiind cel mai bun, a câștigat concursul ”pe bune”, organizat cu atâta măiestrie de administrația usristo-fritzistă. Semn că, oricine s-ar înscrie la vreun concurs la Primăria Timișoara, tot ”oamenii noi” sunt cei mai bine pregătiși și au cele mai bune CV-uri.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...