spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeComplot criminal la Belgrad având drept scop asasinarea unor înalți oficiali, printre...

Complot criminal la Belgrad având drept scop asasinarea unor înalți oficiali, printre care președintele Aleksandar Vucic

-

Într-o acțiune de poliție de vinerii dimineață, la ordinul Parchetului sârb pentru Criminalitate Organizată și în cooperare cu Europol, au fost arestate 17 persoane, membri ai așa-zisei grupe criminale organizate Vračarci suspecți pentru mai multe infracțiuni de crimă gravă, a anunțat Parchetul de la Belgrad.

- Reclama -

Acest grup a fost finanțat de grupul infracțional organizat „Kavači” și avea ca scop să comită cele mai grave infracțiuni în Serbia, printre altele, să atace cei mai înalți oficiali ai statului, printre care președintele Aleksandar Vucic, a evidențiat Parchetul.

Grupul „Vračarci” este condus de N.V. și U.P., iar în acțiunea comună a Agenției de Securitate și Informații, SBPOK, UKP – Administrația de Poliție pentru orașul Belgrad, SAJ, Jandarmeria Ministerului de Interne, în orele dimineții au fost arestate cele 17 persoane.

În curs se efectuează percheziția în peste 50 de locații, inclusiv a mai multor autovehicule.

Au fost confiscate mai multe arme de foc, o sumă mare de bani, mai multe vehicule de lux de pasageri și telefoane criptate.

Vucic a declarat la Paris că siguranța lui nu este în pericol, dar că siguranța poporului sârb din Kosovo este, ținând cont de ceea ce se pregătește.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img