spot_img
8 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăHunedoaraComisia pentru învățământ din Camera Deputaților organizează dezbaterea cu tema „Educația în...

Comisia pentru învățământ din Camera Deputaților organizează dezbaterea cu tema „Educația în Planul Național de Redresare și Reziliență”

-

Comisia pentru învățământ din Camera Deputaților organizează dezbaterea cu tema „Educația în Planul Național de Redresare și Reziliență”, în ziua de miercuri, 3 martie 2021, în intervalul orar 14.00-16.30.În cadrul dezbaterii se va analiza modul de transpunere în realitate a proiectelor educaționale finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Finanțarea sectorului educației este stringentă, mai ales în perioada extrem de dificilă pe care o traversăm cu toții. România trebuie să ia măsuri pentru a se asigura că generația actuală de copii și tineri nu va fi afectată pe viitor de impactul crizei COVID-19 asupra sistemului de educație. În urma dezbaterii, se va elabora un raport care să cuprindă concluzii și propuneri cu privire la reformele și proiectele de investițiile ce ar trebui să beneficieze de fondurile puse la dispoziție prin Mecanismul de Redresare și Reziliență, a anunțat președintele Comisiei, deputatul PSD de Hunedoara, Natalia Intotero.

- Reclama -

La dezbatere vor participa reprezentanți ai instituțiilor administrației publice centrale, ai sindicatelor din învățământ, reprezentanți ai părinților, elevilor și studenților, ai altor instituții și organizații de referință din domeniul educației, precum și ai unităților administrativ-teritoriale.

Dezbaterea va avea loc la Palatul Parlamentului  (corp B4, sala 3150) și on-line, fiind transmisă în direct pe website-ul Camerei Deputaților.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img