spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeComisarii militari din Ucraina au obținut dreptul să acționeze și noaptea

Comisarii militari din Ucraina au obținut dreptul să acționeze și noaptea

-

Cabinetul de Miniștri din Ucraina permite funcționarea non-stop a centrelor de recrutare și  asistență socială în timpul mobilizării. Angajații centrelor de recrutare vor putea să țină evidența recruților, să efectueze examinări medicale și să aplice amenzi administrative pentru încălcări 24 de ore din 24, notează BucPress Cernăuți. 

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a permis centrelor teritoriale de recrutare și asistență socială să funcționeze non-stop, a anunțat vineri, 9 februarie, Taras Melniciuk, reprezentant al Cabinetului de Miniștri în Rada Supremă (Verkhovna Rada).

- Advertisement -

În conformitate cu modificările aduse de Cabinetul de Miniștri la Regulamentul privind centrele teritoriale de recrutare și de sprijin social, ele  vor putea funcționa 24 de ore din 24 și își vor putea îndeplini atribuțiile pe timp de noapte. Modificările prevăd posibilitatea ca angajații centrelor respective să fie în măsură să examineze cazurile de infracțiuni administrative și să aplice sancțiuni administrative în conformitate cu Codul Ucrainei; să organizeze examinări medicale și examinări psihologice de către comisiile medicale pentru persoanele pasibile de serviciu militar și rezerviști.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img