spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: Tudorel Toader are o problemă la căputz

Colonelul Dragomir: Tudorel Toader are o problemă la căputz

-

Ministrul injustitiei alias calul troian isi bate joc de tot PSD si de Dragnea.Eu incep sa cred ca Gargamel, pe langa faptul ca se vede Lumina Natiunii are si o problema la caputz: pai faptul ca ai zeci de mii de romani abuzati de protocoale, zeci de articole declarate neconstitutionale cu termen de modificare pe care nu s-a miscat sa le faca, complete ilegale, securisti in instante si parchete asta nu e urgenta? Pai nu se lauda el pe la Gadea ca da el Ordonante?, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Daca PSD il mai tine mult, o sa piarda tot sprijinul pe care l-au avut. Cel putin pe al meu, sunt pe cale sa il piarda de tot., a concluzionat Dragomir.

Reacția lui Daniel Dragomir vine după ce Tudorel Toader a postat pe facebook: O simpla precizare !In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...