spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriApropiat al primarului PNL din Timișoara, coordonator de campanie la PSD

Apropiat al primarului PNL din Timișoara, coordonator de campanie la PSD

-

Preşedintele SCM Timişoara, Radu Ţoancă, s-a întors în PSD, urmând să se ocupe de coordonarea campaniei electorale. Deocamdată pe o zonă a Timişoarei. Ţoancă este un apropiat al preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu, care l-a şi propulsat la conducerea sportului timişorean. În urmă cu mai bine de trei ani, Ţoancă spunea că politica şi funcția de preşedinte al clubului sunt incompatibile, scrie DEBanat.

- Reclama -

În toamna anului 2015, Radu Ţoancă părăsea PSD şi se alătura „echipei Nicolae Robu”, mişcare satisfăcătoare pentru ambele părţi. PSD-ul se bucură că a scăpat de un personaj cu o imagine nu prea grozavă, în timp ce Robu jubila că şi-a „tras” un PSD-ist de elită. De altfel, Robu a văzut la Ţonacă un lucru ce n-a fost observat de nimeni: talentul în management sportiv. De altfel, se ştie că Robu are harul de-a vedea meritocraţia oriunde s-ar ascunde aceasta, Primăria şi PNL Timiş fiind pline de astfel de exemple. Intrat în „echipa Robu”, Ţoancă a fost numit preşedintele SCM Timişoara, dar nu înainte de-a trece un concurs „la mişto”, caracteristic Primăriei Timişoara. Respectiv, a ajuns iniţial inspector la Parcul Copiilor, post inventat special pentru el, mai scrie sursa citată.

Acum e interesant de văzut ce se va întâmpla când “cel mai mare războinic în viaţă anti-PSD”, cum se autocaracterizează Nicolae Robu, va da faţă în faţă pe „câmpul de luptă” cu Radu Ţoancă, membru de vază a „echipei Robu”., concluzionează DeBanat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...