spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: SRI trebuie să aleagă: Constituția sau protocoalele

Colonelul Dragomir: SRI trebuie să aleagă: Constituția sau protocoalele

-

de Daniel Dragomir, colonel în rezervă SRI, preluare România 3.0

- Reclama -

Acest mesaj se adreseaza in special fostilor mei colegi si inimii SRI-ului. Sa stiti ca SRI-ul nu e format doar din oameni, uniforme, arme si microfoane. SRI-ul are si o inima. Aceasta inima bate pentru Romania si pentru romani. Acestei inimi ma adresez astazi.

Nicaieri in lumea civilizata o tara nu poate fi condusa pe baza de protocoale secrete. Democratia, libertatea, Constitutia si legile sunt singurele care pot guverna o societate democratica. Gasiti mai jos toate explicatiile juridice necesare. Va rog sa le cititi cu atentie.

Ca sa inteleaga toata lumea, aceste protocoale sunt intelegeri ilegale, care au adaugat la lege si au constituit coloana vertebrala a statului paralel. Bratul “juridic” secret prin care s-au comis abuzuri inimaginabile impotriva democratiei romanesti, impotriva a mii de romani.

De azi-noapte, am vazut tot felul de “luptatori cu statul paralel, mari eroi” cum dau din colt in colt ca, de fapt, protocoalele din 2016 sunt legale. Ca sunt acoperite de ordonanta lui Pruna? Si, daca dadea Pruna ordonanta sa mergem toti incolonati la Canal, era legal, era Constitutional?

Vine vremea sa ii scoatem la suprafata in curand si pe infiltratii astia care “luptau cu statul paralel” ziua, iar noaptea faceau denunturi si turnau tot la Kovesi, Coldea, Maior si la acolitii lor ca sa isi apere milioanele de euro facute din spagi.

O mana de jurnalisti curajosi si o mana de oameni au ales sa lupte, insa, impotriva abuzurilor. Acesti oameni merita respectul nostru al tuturor.

Tot aud declaratii ca “le-am denuntat”? Unde suntem aici, in birourile procurorilor acoperiti SRI de la DNA si DIICOT? Si ce daca au fost denuntate? Un roman il calca pe un copil cu masina, vine dupa o luna si zice “ma denunt” ca l-am calcat, asta e, mergem mai departe?

Solutiile sunt clare si fac apel la toate fortele politice nationale:

⁃  Astazi, absolut toate aceste protocoale trebuie declarate ilegale si abrogate de urgenta de catre Guvern. Executivul trebuie sa raspunda ferm acestei incalcari grosolane a ordinii Constitutionale si sa restabileasca domnia legii.

⁃  Executivul si coalitia PSD – ALDE trebuie sa se trezeasca dupa aproape doi ani de letargie si sa adopte de urgenta masurile legale necesare care se impun pentru a distruge statul paralel. Astazi, in puscarii se afla mii de oameni nevinovati. Acestia trebuie eliberati de urgenta.

⁃  Dupa aceste masuri, se impune o Comisie speciala la nivelul Parlamentului pentru a investiga si analiza abuzurile din ultimii ani. Aceasta Comisie trebuie sa prezinte in termen de maxim 6 luni recomandari clare pentru ca aceste abuzuri sa nu se mai intample niciodata in Romania, concomitent cu propuneri concrete de modificare a legislatiei penale si din domeniul securitatii nationale.

Reactiile internationale din ultimele zile ne arata ca Romania risca sa fie scoasa de pe harta natiunilor democratice. Abuzurile din Romania nu mai pot fi acoperite de campaniile de PR platite de statul paralel pe bani grei.

Nu mai este vremea pentru politica strutului. Este vorba despre principii, despre Romania si ce Romanie ne dorim.

O Romanie democratica in care drepturile fundamentale sunt respectate, un adevarat stat de drept? Sau o Romanie a Securitatii 2.0, a protocoalelor si a culoarelor?

Respectam cu totii Constitutia sau o aruncam la gunoi si o inlocuim repede cu un Protocol al statului paralel?

Cu totii avem de facut o alegere!
Eu am facut aceasta alegere in ianuarie 2013.
Am platit pentru ea, am stat arestat preventiv un an.
Cred ca a fost de ajuns!

SRI trebuie sa aleaga: Constitutia sau protocoalele?

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img