spot_img
5.9 C
București
sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: Există înregistrări şi documente despre Kovesi la K2 şi T14

Colonelul Dragomir: Există înregistrări şi documente despre Kovesi la K2 şi T14

-

”Există înregistrări, există documente să putem observa de câte ori a mers doamna Kovesi la sediile aparţinând Serviciilor, K2 ŞI T14, după orele 17.00 şi cine era prezent la aceste întâlniri?  Această nomenclatură s-a crezut veşnică, dar această nomenclatură a lăsat urme, nomenclatura SRL Coldea şi PFA Kovesi”, a declarat duminică seară la B1 Tv fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

- Reclama -

CITIŢI ŞI: Colonelul Daniel Dragomir dezvăluie fabrica de bani Coldea-Kovesi

 ”Trebuie să soatem această mizerie şi aceste abuzuri la suprafaţă pentru ca Serviciul să iasă întărit. Pentru ca percepţia românului trebuie să fie clară: aceste Servicii lucrează în interesul ţării”, a precizat Dragomir.

Colonelul Daniel Dragomir a fost şef sectoare informativ-operative din Brigada Anti Tero a SRI. El a fost responsabil de colaborarea SRI cu serviciile secrete partenere. El a demisionat în 2013.

Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. La K2, la K4 şi la T14. Acolo ne întîlneam de minimum două ori pe săptămană încă din anul 2010. Și a durat această serie de întîlniri pînă în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întîlniri au existat în acești ani.La unele dintre întîlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un șef al stației CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi. Iar al doilea este Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi”, spunea Sebastian Ghiţă.

Dan Andronic sustinea ca petrecerile organizate in 2013 si 2014, cu prilejul zilei de nastere a lui Florian Coldea, aveau loc in celebra vila K2 a SRI, situata pe Bulevardul Mircea Eliade nr. 40 din Capitala, acolo serbandu-si ziua de nastere si fostul director al SRI George MaiorAndronic dezvaluie ca la ziua de nastere a lui Coldea erau prezenti atat politicieni, cat si oameni extrem de importanti din Justitie, procurori si judecatori. Din randul politicienilor, Andronic ii nominalizeaza pe Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Robert Cazanciuc, Vasile Blaga sau Vasile DancuAlaturi de acestia, precizeaza Andronic, la petreceri ar fi luat parte sefa DNA Laura Kovesi, fosta sefa ICCJ Livia Stanciu, judecatorul ICCJ Horia Valentin Selaru, procurorii Codrut Olaru, Lia Palade si Bogdan Licu.

DEZVĂLUIRILE LUI DAN ANDRONIC: Ziua de nastere a lui Florian Coldea, prilej de socializare cu judecatori si procurori

Un exemplu! Ziua de nastere a lui Florian Coldea din 2013 si 2014 a fost sarbatorita in luna septembrie, fostul prim-adjunct SRI fiind nascut in data de 21 ale lunii.

Vila din Bdul Mircea Eliade nr 40, celebra K2, aleasa pentru petrecere, este dupa cum se vede din imagini extrem de opulenta. Aici a fost sarbatorit si George Maior, numai ca acum va vom povesti despre ziua lui Florian Coldea. Repet, ziua de nastere, nu un eveniment oficial al SRI.

Numarul de invitati era extrem de restrans

Invitati toti numai unul si unul si o sa-i redau pe cei mai interesanti, cu precizarea ca o sa dau doar functia cea mai importanta. Oricum, aceste intalniri au avut loc pe parcursul mai multor ani, formula fiind schimbata doar partial. Nucleul dur a ramas.

-George Maior – directorul SRI;

-Victor Ponta – prim-ministru;

-Gabriel Oprea – vicepremier, fost ministru al Apararii, viitor de Interne;

-Liviu Dragnea – vicepremier;

-Robert Cazanciuc – ministrul Justitiei;

-Horia Georgescu – presedintele ANI;

-Vasile Blaga – co-presedintele PNL;

-Ilie Sarbu – senator PSD, socrul lui Ponta;

-Teodor Melescanu – director SIE;

-gen-maior Marian Hapau – directorul DGIA;

-Ilie Botos – consilier al ministrului Apararii;

-Livia Stanciu – presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie;

-Laura Codruta Kovesi – procuror sef DNA;

-Alina Bica – procuror sef DIICOT;

-Horia Valentin selaru – fost procuror, actual judecator la ICCJ;

-Lia Palade – procuror sef la PCA Bucuresti;

-Bogdan Licu – prim adjunct al Procurorului General;

-Oana Haineala – procuror, membru CSM;

-Codrut Olaru – DIICOT;

-Petre Toba – chestor, seful Politiei Romane, viitor ministru de Interne;

-Lucian Pahontu – sef SPP

-gen SRI Dumitru Dumbrava – omul care raspundea de campul tactic din Justitie.

Din afara sistemului de forta mai erau prezenti la toate aniversarile inca doua persoane importante pentru intelegerea situatiei:

-Mihaela Nicola – specialist PR, proprietarul unei agentii responsabila de imaginea SRI si se pare ca si a Laurei Codruta Kovesi. Oricum, sursele care ne-au relatat despre aceaste intalniri ne-au spus ca Mihaela Nicola statea la masa cu sefa DNA, una langa alta.

-Vasile Dincu – sociolog, prieten cu mare parte din cei de sus.

Dovezi suplimentare pentru aceste intalniri pot fi gasite in arhivele SRI, intrucat de fiecare data era prezent fotograful oficial al serviciului de informatii care imortaliza persoanele la sosire”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img