spot_img
1.9 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, dur cu parlamentarii care au fluierat la legile Justiției: Sunteți...

Colonelul Dragomir, dur cu parlamentarii care au fluierat la legile Justiției: Sunteți santajați, înfricosați de cătușe și de dosarele pe care le aveți

-

Pentru toti cei care au fluierat si au facut azi circ in Parlamentul Romaniei le reamintesc: Boc a trecut noile coduri prin asumare. Lucru total neconstitutional. Coduri criminale impotriva drepturilor si libertatilor individuale. Coduri masacrate deja de Curtea Constitutionala.In 2016, Ciolos si Pruna au modificat codurile printr-o ordonanta de urgenta si au introdus grave incalcari ale drepturilor omului.Atunci nu mai fluierati? Atunci nu mai faceati circ?, scrie pe blog fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

- Reclama -

Fluierati pentru ca sunteti oameni politici santajati, infricosati de catuse si de dosarele pe care le aveti. Ati pus inaintea servirii cetateanului si a libertatilor sale ordinele pe unitate primite.Poporul vede asta si stie asta.Impreuna, doar impreuna vom reusi sa readucem democratia si respectul legii in Romania.Sunt convins ca vom reusi, mai afirmă Dragomir.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img