spot_img
7.4 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir după audierea lui Coldea: Tăvălugul va continua cu relația democrați-FBI-Coldea...

Colonelul Dragomir după audierea lui Coldea: Tăvălugul va continua cu relația democrați-FBI-Coldea și Kovesi. Acum am înțeles de ce m-au arestat. Coldea a citit o piesă scrisă cu teroriști inventați

-

Acum am inteles de ce m-au arestat: Coldea sa nu fie deranjat, sa nu fie intrebat de nimeni nimic, sa citeasca o piesa scrisa cu teroristi inventati si sa fuga de mass media linistit,  a precizat după audierea lui Florian Coldea fostul său adjunct, Daniel Dragomir, într-o postare difuzată de România 3.0, mișcarea civică inițiată de fostul colonel SRI.

CITIȚI ȘI: Colonelul Dragomir, 9 întrebări pentru Florian Coldea

- Advertisement -

POSTAREA LUI DANIEL DRAGOMIR:

8 ore si 23 minute audierea lui Coldea SRL, cel mai important exponent al statului paralel.
Rezultatul? Nu confirm, nici nu infirm.
Adica o bataie de joc la adresa miilor de romani care au fost ascultati, fugariti, haituiti si condamnati abuziv pe banii statului in timpul lui Coldea.

Sunt trei teme majore ale abuzurilor: relatia cu DNA si Kovesi, relatia cu instantele, implicarea in mass media, politica si economie. In rest, totul este o poveste.

Comisia de control si Parlamentul au azi un rol primordial in devoalarea abuzurilor. Daca nu indeplinesc acest rol, democratia si statul de drept din Romania vor fi arestate de statul paralel.

Mai exista o sansa, asa cum presedintele Trump a inceput curatenia de astazi in SUA, tavalugul va continua cu relatia democrati – FBI – Coldea si Kovesi.

Acum am inteles de ce m-au arestat: Coldea sa nu fie deranjat, sa nu fie intrebat de nimeni nimic, sa citeasca o piesa scrisa cu teroristi inventati si sa fuga de mass media linistit.

Cine crede ca Romania 3.0 va ceda in fata jocurilor de culise se inseala amarnic.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img