spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeColonelul Dragomir: Dăncilă nu are legătură cu "statul paralel"

Colonelul Dragomir: Dăncilă nu are legătură cu „statul paralel”

-

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir salută nominalizarea Vioricăi Dăncilă în poziția de prim-ministru al României și susține că, din sursele pe care le are, aceasta nu a avut și nici nu are legătură cu „statul paralel”, scrie România Liberă.

Fără a face declarații cu conotație politică – pentru că România 3.0 nu este nici despre stânga, nici despre dreapta, ci despre a merge înainte – salut nominalizarea doamnei Dăncilă pentru funcția de prim ministru.

Pe lângă faptul că este prima femeie din istoria României desemnată pentru această funcție, din toate datele și informațiile pe care le dețin, doamna Dăncilă mai are un mare merit: nu a avut și nu are nicio legătură cu statul paralel.

Daniel Dragomir spune că nominalizarea Vioricăi Dăncilă reprezintă este o decizie înțeleaptă și că acesta este o rupere clară față de influența statului paralel.

Fostul cadru SRI abordează și tema inspecției judiciare declanșată împotriva șefei DNA, Laura Codruța Koveși și spune că acțiunea arată, de fapt, cum se hotăra ce miniștrii, adică o implicare directă și ilegală în jocul politic.

„Vedem cum doamna Koveși își numea colegii bârfitori, lași și infractori, cum despre cum a încercat să-și șteargă urmele, ștergând din serverele DNA acest email, ne arată că a obținut mandate de percheziție de la ÎCCJ, prin care a percheziționat calculatoarele a opt procurori ai Direcției. Va fi interesant de aflat cine sunt procurorii ÎCCJ care au autorizat așa ceva. Se apropie momentul când susținătorii externi și interni, ai doamnei Koveși, vor face un pas în lateral. Raportul inspecției judiciare arată, fără putință de tăgadă, că doamna Koveși trebuie suspendată din funcție, trebuie purces la revocarea sa din funcție, dar, în același timp trebuie să răspundă în fața justiției pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a încheiat Daniel Dragomir.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...