spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir critică aplauzele pentru premier în sedința de Guvern: Dacă nu...

Colonelul Dragomir critică aplauzele pentru premier în sedința de Guvern: Dacă nu sunteți în stare, mergeți acasă. Oamenii v-au votat ca să luați măsuri nu să vă aplaudați declarațiile

-

Lasati aplauzele si faceti ce trebuie pentru tara. Oamenii v-au votat ca sa luati masuri nu sa va aplaudati declaratiile. Vorbiti de protocoalele astea de zici ca sunt Manuscrisele de la Marea Moarta. Nu sunt. Pe ele oameni au fost distrusi si omorati. Desecretizati-le si declarati-le nule de drept. Sunt toate la voi, nu sunt la mine acasa, a comentat pe facebook fostul colonel SRI Daniel Dragomir primirea premierului Viorica Dăncilă joi în sedința de guvern.

- Reclama -

Cate protocoale a avut DNA si Parchetul General cu alte servicii secrete in afara de SRI? Problema asta nu vreti sa o rezolvati? Romania 3.0 critica modul defectuos in care actuala Coalitie intelege sa respecte votul dat de cetateni. De doi ani numai vorbe, declaratii sforaitoare si aplauze. Daca nu sunteti in stare, mergeti acasa, a mai afirmat Dragomir, care este inițiatorul Mișcării România 3.0.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img