Colonelul Dragomir: Cei care erau astăzi în spatele lui Kovesi o vor turna

0
302

In spatele lui Kovesi am vazut azi putini procurori, multi specialisti DNA, grefieri, politisti, niciun sef de sectie, o mana de oameni servili care vor incepe sa o toarne pe sefa lor din momentul in care s-a inchis poarta unitatii in urma ei.Nu ne vom opri pana cand Kovesi nu va raspunde penal pentru faptele sale. Cei care i-au stat alaturi anii acestia au astazi de facut o alegere: sa iasa in fata si sa arate abuzurile si ilegalitatile comise sau vor raspunde in solidar cu PFA Kovesi, afirmă pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, fondator al România 3.0.

De azi, Kovesi este singura pe strada. Partenerii externi au ales intelept: stabilitatea Romaniei in flancul estic este mai importanta decat o persoana care a semanat doar discordie, ura, care a distrus destine si a ingropat economic capitalul romanesc, care a abuzat de pozitia privilegiata pe care o avea pentru a acoperi ilegalitatile “prietenilor”, dar mai ales, care este in stare sa arunce tara in aer pentru a scapa de raspunderea faptelor sale, mai afirmă Dragomir.

Revocarea lui Kovesi este o mare victorie a legii, Constitutiei si stabilitatii pentru Romania. Multi oameni au iesit plini de #curaj in ultimele luni sa devoaleze abuzuri. Este meritul lor, al actualei coalitii, a unui ministru al justitiei care a dat dovada de #curaj si, de ce nu, al unui Presedinte care a ales sa respecte Constitutia si legea in detrimentul calculelor politice anti-romanesti. Cand spuneam celor apropiati in 2015 si 2016 ca Kovesi, Coldea si uneltele lor vor plati, eram intampinati cu zambete. Statul paralel a suferit azi o mare lovitura.Lupta insa nu s-a incheiat. DNA si parchetele au astazi sansa de a isi face treaba. De a scoate la lumina abuzurile, de a scoate de la sertar dosarele cu uneltele statului paralel, de la Kovesi pana la Coldea si inca la multi altii, mai susține fostul colonel SRI.