spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir anunță noi dezvăluiri după revelațiile despre diplomații americani și porcii...

Colonelul Dragomir anunță noi dezvăluiri după revelațiile despre diplomații americani și porcii sacrificați la SRI

-

Se pare ca doarme (n.red-Parchetul Militar). De obicei mergea Dumbrava (n.red- generalul Dumitru Dumbravă, cel cu câmpul tactic în justiție, actualmente secretar general al SRI) pe la ei. Mai bine vorbiti cu el. Daca vreti mai multe detalii, ramaneti conectat. Le veti afla, i-a răspuns pe facebook unui cetățean fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Dragomir postase: 

Ca sa traduc eu pentru toti apostolii statului paralel.

Dupa ce le-a explodat in fata dosarul meu, dupa valul de achitari primite in fond in cazul meu, dupa iesirile mele publice PFA Kovesi a inceput presiunile pe toate fronturile cu un singur scop:
Condamnarea lui Dragomir.

Dupa ce au stat din 2013 cu “marele dosar” al mafiei carnii (dosar gandit, pregatit si scris de SRI – Directia Generala de Securitate Economica) au inceput presiunile, pe Rami Ghaziri si pe altii (doar doar vor spune ceva de mine).
Ei uita ca justitia este facuta de judecatori si nu de “portocalii” care stiu doar sa ia denunturi sub presiune.

Dar despre manevrele lor subterane..
Va rog sa aveti putintica rabdare.

- Reclama -

Daniel Dragomir a făcut duminică dezvăluri explozive despre Scandalul Porcului la SRI.

CITIȚI ȘI: Ioan Rus trimis la București în Scandalul Porcului: Vânzoleala din măruntaiele sistemului ocult

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat duminică seară la Antena 3, în emisiunea Subiectiv, că operațiunea porcul a avut loc și în 2014 şi că imaginile au putut si văzute şi de diplomaţii americani care locuiesc alături.

„Două chestiuni: În primul rând operațiunea s-a derulat nu doar în 2013, ci și în 2014, dacă veți privi și în partea de sus, veți observa un cartier de vile, lângă cea folosită ca și domiciliu de familia Coldea. Acelea erau ocupate de diplomați ai Ambasadei SUA. Operațiunile cu porci au stârnit multe zâmbete pe ceea ce îi privea pe vecinii de după garduri. A avut loc și în 2014. Eu mi-aș dori ca această transparență să continue”, a declarat Daniel Dragomir.

Ambasada SUA s-a mutat de câţiva ani din centrul Capitalei în zona Băneasa, iar diplomaţii americani au ales locaţii din apropiere.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...