spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
Acasămediu#Colectiv/ Stocurile de sânge de la Spitalul Militar s-au epuizat

#Colectiv/ Stocurile de sânge de la Spitalul Militar s-au epuizat

-

Pacienții internați la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila” au nevoie de sânge, stocurile unității medicale fiind epuizate din cauza scăderii numărului de donatori în perioada sărbătorilor de iarnă și la începutul anului.

„Din cauza scăderii numărului donatorilor de sânge în perioada sărbătorilor de iarnă și la începutul acestui an, stocurile de sânge ale spitalului s-au epuizat. Facem un apel la toți cei care vor să ajute semenii aflați în nevoie să doneze sânge. Donând sânge, fiecare dintre noi intră în lupta contracronometru pentru salvarea vieții pacienților”, potrivit site-ului SUUMC.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot adresa, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 — 12,00, la Centrul de hematologie transfuzională al Ministerului Apărării Naționale, aflat în incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Pentru programări și alte informații legate de donare se poate suna la numărul de telefon 021.316.61.47.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...