spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
Acasăhighlight#COLECTIV/ IREAL: Iohannis dă o petrecere unde invită ”răniții deplasabili”

#COLECTIV/ IREAL: Iohannis dă o petrecere unde invită ”răniții deplasabili”

-

Presedintele Romaniei e ireal, scrie pe facebook jurnalistul Silviu Sergiu de la Evenimentul Zilei.

- Reclama -

POSTAREA LUI SILVIU SERGIU:

Pe cuvant. Deci:

– Nu da receptie de 1 Decembrie sub pretextul ca tine doliu dupa ”Colectiv”. E drept, nu trecusera 40 de zile. In plus, nu e neaparat nevoie de receptie la Cotroceni de Ziua Nationala. Am avut parada militara, s-au depus coroane de flori la monumentele soldatilor etc. E ok. Putem trai si fara receptie.

– Maine, cand se implineste un an de la depunerea juramantului de presedinte, Iohannis da o petrecere unde invita ”ranitii deplasabili”, carora le cere sa respecte si un dress code: tinuta de culoare inchisa. Cu alte cuvinte: ”Bai baieti, bai hipsterilor, care puteti, mah, sa veniti sa bem un spritz in cinstea mea ca se facu un an de cand sunt presedinte?”.

Ok. Am si eu cateva intrebari pentru empaticul nostru presedinte:

1. Cu ranitii nedeplasabili ce se intampla? Ei de ce n-au fost invitati? Pentru ca nu pot veni sa se traga in poza cu dvs.?

2. Ce-o sa zica familiile celor disparuti la Colectiv cand o sa vada ca presedintele se bucura impreuna cu cei care au scapat din acel iad? Acestea sunt primele sarbatori de iarna fara cei dragi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in sufletul acelor oameni…

3. Cand presedintele o sa ciocneasca paharele de sampanie cu ”ranitii deplasabili” ce-o sa le spuna? Multumesc ca mi-ati dat posibilitatea sa-mi pun guvern? imi pare rau ca v-am confiscat Revoluția?

4. In vacanta din Florida o sa plece imediat dupa ce se termina receptia, sau mai asteapta cateva zile, asa, de ochii lumii?

5. Inainte sa plece, o sa-l sune pe ministrul Sanatatii ca sa se ocupe mai bine de ”ranitii deplasabili”? Nu de alta, dar din cate povesteste fata asta nu prea se mai ocupa nimeni de ei dupa ce s-a stins iuresul in presa.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...