spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvaluiriCOLDEAGATE-ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE/ȘPĂGI IMENSE PRIN CUPLUL COLDEA-DUMBRAVĂ ÎN JUSTIȚIE: Probe șocante difuzate de...

COLDEAGATE-ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE/ȘPĂGI IMENSE PRIN CUPLUL COLDEA-DUMBRAVĂ ÎN JUSTIȚIE: Probe șocante difuzate de Anca Alexandrescu. Binomul Coldea-Dumbravă și Franța

-

Dupa iesirea la pensie a generalilor Florian Coldea, fost prim adjunct al șefului SRI, si Dumitru Dumbrava, declarat fost șef al Câmpului Tactic din Justiție, acestia au organizat cu ajutorul asociatilor lor un grup infractional pentru coruperea magistratilor, obținerea de șpăgi de la inculpați si afaceri pentru companii străine, in acest caz franceze.
Printre avocati apare renumitul Doru Trăilă.

Ultima combinatie a cuplului Coldea – Dumbravă a fost excrocarea și santajarea omului de afaceri Cătălin Hideg, trimis in judecată într-un dosar instrumentat de Parchetul European condus de Laura Codruța Koveși. Acestuia i s-au construit acuzații și dosare pentru a-l obliga să-și vândă firma francezilor de la Biomerieux Franța. De altfel sunt cunoscute legăturile lui Florian Coldea cu Ambasada Franței și serviciile de informatii frantuzesti.

- Advertisement -

Context:nimeni nu a inteles până in ziua de azi afacerea Hexifarma și cum francezii au preluat piata de biocide din România.
Practic omul de afaceri Cătălin Hideg a fost abordat de către prietenul lui Coldea numit Neidoni (împreună au o casă pe coasta de Azur.) Neidoni a aflat de cazul lui Hideg de la un personaj numit Tocaci și de la prietenul acestuia Cezar Marin. Împreună cu Coldea și Dumbravă i-au cerut lui Hideg 600.000 euro pentru a „rezolva” acuzatiile cu dosarul EPPO.
Dar Hideg a primit 4 ani cu executare și a decis să depună o plângere la DNA.

O înregistrare indică că fostul general SRI Dumitru Dumbrava se intâlnește cu omul de afaceri Hideg și cere mai mulți bani, explică relația cu judecătorul și promite soluții in instanțele românești, dar după alegeri când se vor „rezolva” lucrurile.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img