spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăAnalizeCOLABORAȚIONISTUL PSD DIN PNL A AJUNS LA MARAMUREȘ/ Finul lui Dan Mihalache...

COLABORAȚIONISTUL PSD DIN PNL A AJUNS LA MARAMUREȘ/ Finul lui Dan Mihalache îl umilește pe Orban și îi pune pe lista pentru Parlament pe Unchiu și pe adversarii liderului PNL

-

Florin Alexe, dat afară de Ludovic Orban, din fruntea filialei PNL sector 3 pentru ”colaboraționism” cu PSD și Robert Negoiță, este candidatul propus de PNL Maramureș pentru un loc eligibil de deputat.

PNL Maramureș este condus de Ionel Bogdan, finul lui Dan Mihalache, fost ambasador în UK și viitor în Cipru.

- Advertisement -

De altfel toți cei considerați eligibili pentru viitorul Parlament propuși de către Ionel Bogdan sunt cunoscuți adversari ai lui Ludovic Orban, filiala din Maramureș fiind împotriva sa când a fost ales liderul PNL.

La Camera Deputaţilor, pe primele patru poziţii se află preşedintele PNL Baia Mare, Călin Bota, urmat de Florin Alexe (deputat PNL 2012 – 2016 ), primarul din Dumbrăviţa, Felician Ciceu şi preşedinta organizaţiei PNL Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu.

- Advertisement -

Avocata Daniela Ivașcu care face parte din aripa Orban este un pe un loc neeligibil. Al treilea loc considerat elegibil de liberali este ocupat de Felician Ciceu, unchiul lui Ionel Bogdan.

Daniela Onița Ivașcu a fost lăudată de Ludovic Orban în campania electorală.

„O cunosc pe Daniela Oniţa Ivaşcu de o bună bucată de vreme şi dacă mai vedeţi câte un fir alb să ştiţi că s-ar putea să se datoreze perseverenţei cu care Daniela Oniţa Ivaşcu îşi urmăreşte atingerea obiectivelor. (…) Ce m-a frapat, niciodată n-a venit pentru probleme personale, ci pentru probleme care vizau rezolvarea unor probleme ale comunităţii sau un grupuri socio-profesionale. Al doilea lucru care mi-a plăcut întotdeauna este că Daniela Oniţa Ivaşcu este un om care întotdeauna s-a respectat pe sine şi am învăţat în puţinii ani care i-am petrecut în această viaţă că cine se respectă pe sine îi respectă şi pe ceilalţi ”, a declarat Ludovic Orban la Sighet. Ivașcu a pierdut la mustață Primăria Sighet.

Cristian Niculescu Ţâgârlaş propunerea pe locul 1 la Senat a pierdut toate alegerile la care a participat uninominal fiind și dat afară de la șefia PNL Baia Mare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img