spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeCodrin Ștefănescu: Dragnea nu e în concediu. Sabia lui Dragnea e sabie...

Codrin Ștefănescu: Dragnea nu e în concediu. Sabia lui Dragnea e sabie de laser. O să vedeți luna asta ce se va întâmpla

-

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a dezvăluit că Liviu Dragnea nu este în concediu, așa cum crede toată lumea, și că luna august va fi o lună plină.

- Reclama -

Sabia lui Dragnea e sabie de laser. O să vedeți luna asta ce se va întâmpla. Pentru toată lumea, Dragnea e în concediu. Dar nu e în concediu. Nu pot să vă spun unde e. În mod oficial, are dreptul să își ia câteva zile de concediu ca orice român. Toată lumea e la mare, la munte, zilele astea. Dacă ar fi în concediu este dreptul lui să plece o săptămână în concediu. Se întoarce fix peste o săptămână”, a spus Codrin Ștefănescu la un post tv.

Vicepreşedintele Parlamentului, Florin Iordache, a declarat, joi, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a trebuit să plece în concediu, deoarece avea „bilete de odihnă“. În plus, un lider politic nu ar trebui să-şi programeze vacanţele în funcţie de ordonanţele date de un guvern.

„Vacanţele sau concediile nu ni le putem programa în funcţie de când dă Guvernul ordonanţă sau nu. Am avut mai mulţi colegi care nu au participat la plen sau la Biroul permanent, pentru că erau în concediu. Fiecare, eu sau dumneavoastră sau cei care ne ascultă, are concediile stabilite din timp şi, atât timp cât avem nişte bilete sau avem nişte rezervări făcute, nu putem sta sau să gândim înainte când va veni sau nu va veni Guvernul cu ordonanţa. (…) Dacă avea rezervare şi trebuia să plece în concediu, putea să gândească atunci când şi-a făcut rezervarea că va veni Guvernul cu ordonanţe simultan cu rezervările respective? Deci nu e nimic neobişnuit faptul că un om pleacă în concediu în momentul în care Guvernul dă o ordonanţă (…). Începând cu marţi, avea bilete de odihnă”, a spus, la RFI, Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img