spot_img
-0.8 C
București
miercuri, februarie 1, 2023
AcasăAnalizeClotilde prinsă cu minciuna în Pădurea Băneasa

Clotilde prinsă cu minciuna în Pădurea Băneasa

-

Reprezentanții PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand de „rea credință în exercitarea funcției publice” în cazul blocării accesului la drumul către cartierul Greenfield. Edilul a refuzat, din 2020, să semneze o cerere către Romsilva pentru preluarea drumului din pădure, care permite încă o cale de acces pentru 6000 cetățeni ai Sectorului 1, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PNL Sector 1.

- Reclama -

Consiliul Local și Consiliul General au mandatat primarul Sectorului 1 să prea acest drum de peste 3 ani, spun liberalii.

Din 2020 primărița Armand refuză aplicarea legii și a unor hotărâri de consiliu în vigoare. Mai era nevoie DOAR de cererea primarului Armand. Blocajul a fost totdeauna la persoana primarului Clotilde Armand care una promitea cetățenilor în campanie și fix invers a făcut de când e primar…
Armand a promis celor din Greenfield că va amenaja și deschide drumul, dar a ales să-i mintă și îi ține în praf și gropi de atunci
”, scriu reprezentanții PNL Sector 1 pe Facebook.

Clotilde Armand susţine că măsura blocării drumului locuitorilor din cartierul Greenfield este „greşită” și acuză „o măsură luată (posibil politic) înaintea începerii şcolii”. Edilul pretinde că „Primăria Sectorului 1 va face tot ce este posibil pentru a susţine accesul locuitorilor în complexul Greenfield”, notează gandul.ro.

Însă situația descrisă de consilierii de la PNL este cu totul diferită față de versiunea lui Armand.

Un nou an, aceeași Armand primarul “Degeaba”!
Clotilde Armand își bate joc din nou de cetățenii Sectorului 1 și dă dovadă de rea credință în exercitarea funcției publice!
Armand a avut doi ani de zile să facă o simplă cerere către Romsilva. Primarul Sectorului 1 are mandat din partea Consiliului General și Consiliului Local al Sectorului 1 pentru a cere preluarea Drumului Vadu Moldovei de la Romsilva, prin hotărârile:
-> HCGMB 218/2017,
-> HCLS1 278/2017 și
-> HCLS1 1/2018
Din 2020 primărița Armand refuză aplicarea legii și a unor hotărâri de consiliu în vigoare. Mai era nevoie DOAR de cererea primarului Armand.
Blocajul a fost totdeauna la persoana primarului Clotilde Armand care una promitea cetățenilor în campanie și fix invers a făcut de când e primar…
Armand a promis celor din Greenfield că va amenaja și deschide drumul, dar a ales să-i mintă și îi ține în praf și gropi de atunci.
PNL Sector 1 a fost tot timpul susținătorul preluării și deschiderii acestui drum de interes public local, drept dovadă că în bugetul primăriei pentru 2022, consilierii PNL sunt cei care au inclus amendamentul pentru preluarea drumului. Acest amendament însă nu a fost votat de USR.
Veniți alături de noi în a protesta împotriva acestui primar mincinos și nepăsător! Dacă Armand nu face acea cerere, o vom face noi, Consilierii PNL. Rușine Armand
!”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img