Clotilde nu are numai un dublu criminal: Pistolarul cu nevasta la o firmă recidivistă în mită

0
89

Primarul sectorului 1 Clotilde Armand îl are la dreapta nu numai pentru dublu criminal Daniel Doboș, dar și pe un alt personaj dubios pe numele său Remus Cătălin Șerban.

Cu ambii conform unor surse din Primărie face inspecții și dă ordine.

Numele acestuia a apărut în mai multe povești dubioase, conform unei relatări Money.ro.

CE SCRIA MONEY.RO:

Penal propus de USR în Consiliul Local Sector 1

Remus Cătălin Șerban ocupă poziția a 6-a pe lista girată de Clotilde Armand la Sectorul 1. Bărbatul de 50 de ani este manager de turism la socieatea Centrul Vechi Turism SRL. Firma este patronată chiar de el și de soția sa Luminița Șerban.

Din 9 mai 2018 politicianul a fost revocat de soție de la conducerea firmei. Manevra venea în momentul în care procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 îl cercetau pe Șerban pentru nerespectarea regimului armelor și muniției. Dosarul are numărul  1154/P/2018.

Remus Cătălin Șerban avea să apară în fața judecătorului în luna august a anului 2018. Atunci magistrații trebuiau să se pronunțe cu privire la arma pe care acesta o deținea.

„Dispune confiscarea specială a pistolului marca Browning seria C 14705393, cal. 9 mm, depus la camera de corpuri delicte în baza dovezii seria H nr. 0223380/29.03.2018 în dosarul de urmărire penală nr. 1154/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.”

Soție angajată la o firmă recidivistă în mită

Nevasta viitorului consilier USR de la Sectorul 1 lucrează, conform declarației de avere a acestuia, la Stryker Romania. Compania se ocupă de furnizarea de tehnologie medicală către spitalele din întreaga lume.

Comisia Americană pentru Securitate și Schimb (SEC) a acuzat compania de fapte de corupție. După investigații s-a adeverit că multinaționala a făcut plăți de aproximativ 500.000 de dolari către manageri de spitale din România.

În final, compania a plătit în Statele Unite o amendă de 13,2 milioane de dolari și a scăpat de acuzațiile penale.