spot_img
17.4 C
București
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăDezvaluiriClotilde Armand, o nouă afacere controversată: Lobby pentru o multinaţională

Clotilde Armand, o nouă afacere controversată: Lobby pentru o multinaţională

-

Clotilde Armand, nr.2 în partidul lui Nicuşor Dan, Uniunea pentru Salvarea României/ Uniunea Salvaţi Bucureştiul, a anunţat la Galaţi implicarea partidului în reindustrializarea României şi sprijinul total pentru combinatul Sidex aflat în proprietatea grupului Mittal în urma unei privatizări controversate din perioada guvernării Năstase.

- Reclama -

Clotilde Armand a fost implicatp în multe afaceri controversate în ultimii ani.

ArcelorMittal crede în ceea ce face aici și ne ajută să dezvoltăm acest atu industrial, important pentru țară. Știu că vor să investească, dar trebuie și statul să îi ajute, a susţinut Armand la Galaţi conform presagalati.ro.

Vom avea un program ambițios care vizează reconstrucția României, reindustrializarea României și aici la Galați știți foarte bine despre ce vorbesc, pentru că aveți un atu important pentru țară, care este siderurgia. Cunosc foarte mulți francezi care lucrează aici, a susţinut Clotilde.

Armand a fost implicată în marea escrocherie Bechtel.

CITIŢI ŞI:Clotilde Armand după ce a încasat 50 milioane de euro de la Bechtel: REGRET

#ClotildeArmand, candidata USB la Primăria sectorului 1, a fost implicată direct în unul din cele mai mari tunuri post decembriste: afacerea Distrigaz devenită #GDF Suez. Un raport al Curții de Conturi indică jaful patronat de francezii reprezentanți de Armand, printre care mărirea tarifelor, dar și subtilizarea în acte a mijloacelor fixe ale companiei.

CITIŢI ŞI:#Clotilde Armand implicată într-unul din cele mai mari jafuri post decembriste/ Franțuzoaica recunoaște că și-a consolidat afacerile în România cu sprijinul DNA/ Raportul Curții de Conturi dezvăluie jefuirea românilor de către un grup de francezi, printre care și Clotilde

Clotilde a fost amestecată în afaceri dubioase şi cu CNADNR.

CITIŢI ŞI:Clotilde Armand prinsă cu MINCIUNA la Comarnic-Bușteni: 17.500 euro, studiu de fezabilitate pentru un km

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img