spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăALEGERI 2020Clotilde Armand a modificat stema României ștergând crucea și drapelul

Clotilde Armand a modificat stema României ștergând crucea și drapelul

-

Clotilde Armand a modificat stema României. Până și crucea a dispărut. Această Rușine absolută se numește “stema Primăriei Sector 1” prin decizia primăriței Clotilde Armand. O bătaie de joc la adresa identității noastre naționale și a simbolurilor. Fără cruce, fără drapel, fără simbolurile care compun stema și pe care toți cetățenii le recunosc. A terminat de rezolvat toate problemele din cel mai murdar sector al Capitalei și s-a apucat de grafică și de batjocorit simbolurile naționale!, afirmă Ioana Constantin, fost candidat PMP la Primăria sectorului 1, într-o postare pe Facebook.

- Reclama -

Azi, până și Nicușor Dan a anunțat că nu îi cedează parcurile Herăstrău și Cișmigiu, mai întâi să rezolve problemele sectorului. Ce Rușine, câtă incompetență și cât dispreț! Le adresez rugămintea consilierilor locali de bună credință, indiferent de partid, să facă demersurile pentru ca această Rușine fără margini să fie eliminată din comunicarea oficială a Primăriei Sector 1, mai spune Constantin.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...